Izületi Kopás Kezelése Népi Gyógymóddal

Védekezés Az 5G Sugárzás Ellen: 5G És Egyéb Elektroszmog Védelem Mm Protektorokkal, Programozott Kristályokkal És Matrix Drops Készítményekkel - Matrix Drops

Van több műszerem is a megfelelő mérésekhez és tudom igazolni, hogy hol, milyen sugárdózisok vannak és kerülöm ezeket a helyeket. Itthon még 10 Celsius fok alatt is sokat vagyok mezítláb, mert a földelés "leszedi" rólam, meg másról is a sugárözön minden fajtáját. Ha nincs más lehetőségem, akkor megölelek egy fát, vagy megfogok egy nagyobb növényt rövid időre és letestelem magam. A gázcsövek, vízcsövek, fűtés-csövek festetlen részeit ( általában a csapok) megfogva is le tudom magamat földelni. Kérem megnézni a oldalon az információkat és az oda feltett, "Elektrosokk" c. tv műsorokat ( 3-ban én is szerepelek), mert ott sok jó gyakorlati példát lát és hall, amely segítheti Önt a mindennapi védekezésekben. Az atlantiszi gyűrűk közül csak az a jó, amelyik nem alkot zárt kört az ujjunkon, mivel így nincs blokkolva egyik meridiánunk sem, és ezért hordok műanyag, vagy bőrszíjas óraszíjat, mert egy zárt fém óraszíj a csuklónál futó valamennyi test-meridiánra károsan hat, melyet a kínai gyógyászat is igazol az akupunktúrás pontok méréseivel.

Moore

Így lehet az, hogy az Ön közelében élők által gerjesztett sugárzások térerejét lehet mérni. A távolság négyzetével arányosan csökken a sugárzás térereje. Nem panelház esetében Gyűrűsi Józseffel az utcán mértük a közelben ( 30 m távolságban lévő) lévő épületben bekapcsolt mikrohullámú sütő sugárzásának olyan erős térerejét, ami még ilyen távolságban is a megengedett sugárdózis tízszerese volt!! Én azért szedek napi 33-35 ezer mg C-1000-est, hogy mindenütt erős legyen a szervezetem, a szabadban engem is érő sugárdózisokkal szemben, hiszen a szatellitek, mobil tornyok (most jön az 5G-s sáv sugárzás!! ), URH rádiók, stb.. mikrohullámú és digitális, AM és FM sugárzásai mindenkit, s így engem is érnek, s rám is negatívan hatnak!! A házam és a melléképületek, sőt még a kertem is Faraday-kalitka védelemmel van megtervezve, de én még azért szedek sok C-vitamint, egyenlő időközönként, egyenlő dózisokban adagolva a szervezetemnek, valamint ha lehet keresem a testem leföldelési lehetőségeit, hogy védve legyek mindenütt.

Szeretnél többet megtudni az 5G technológia elektromágnes sugárzás hatásairól és arról. E sugárzás bizonyítottan káros az emberekre és a környezetre. Az 5G bevezetése embereken és a környezeten való kísérletezésnek minősül. Nem minden sugárzás káros, ha kevés ideig kevés dózist kapunk a legtöbb sugárzás nem. Elektromos-, mágneses-, elektromágneses-, 5G sugárzás mérés. Magas frekvenciás elektromágneses sugárzás ellen – elektroszmog-védelem. Attól, hogy a hálózat védett, a sugárzása még átjön a falainkon. Az 5G -hálózat világtérképen a Huawei távközlési vállalat brüsszeli. Ilyen hatás a radon, az elektromos, mágneses és az elektromágneses sugárzás is. Ez utóbbiak a legtöbb esetben nem. Az elektromágneses sugárzás hatása a frekvencia függvényében változik. Az extrém alacsony frekvencia ingerhatással, a magas frekvencia. Veszélyes lehet az elektroszmog – védekezhetünk ellene? Az elektroszmog összetevői a földsugárzás, az adótornyok, a háztartási. Kik hiszik el, hogy nincs is koronavírus-járvány, csupán az 5G technológia okozta károk oly ragályosak, a tüneteket pedig a halálos sugárzás.

Alvászavarnál a melatonin hormon mérséklődése miatt, csökken a vér, a sejtek, az agy, a szív oxigénellátása és fáradtság, fejfájás, szédülés, remegés, vérnyomásgondok jelentkezhetnek. További hatások: megnövekszik az agy-vér gát funkció – áteresztővé válik, bénulás, izomgörcsök, ízületi fájdalmak, glükózanyagcsere zavar, emésztési rendellenességek, hajhullás, csökkent szaglás, szélütés, légzési nehézségek és csökkent immunrendszeri aktivitás. Az elekromagnetikus sugárzások hatására oxidatív károsodás jelentkezhet, ami jelentősen mérsékli az antioxidánsok számát. Térharmonizációs MM protektorokkal, programozott kristályokkal, drágakövekkel és a Matrix Drops 869 F és K jelzésű készítménnyel a szervezetünk információs mezői, finomtesteink harmonizálhatók. (Továbbá a Matrix Drops 1008 F. oxigén információs minta és az Matrix Drops 723 F. melatonin információs minta jól kiegészíti az információzavarok feloldását. ) A Matrix Drops Kft. MM elektroszmog-védelme hatásosan csillapítja az alacsony frekvenciájú mágneses terek és a magas frekvenciájú elektromágneses mezők sugárzásainak emberre, állatra és növényre gyakorolt hatását.

Az elektroszmog növekedése 2017 – 2022 – Hamoni® Harmonizer

  1. Védekezés az 5g sugárzás ellen degeneres show
  2. Budapest és praga közötti távolság
  3. Védekezés az 5g sugárzás ellen degeneres
  4. Védekezés az 5g sugárzás ellen g
  5. Védekezés az 5g sugárzás ellen page
  6. Védekezés az 5g sugárzás ellen facebook
  7. Védekezés az 5g sugárzás ellen k

A kör ezzel bezárulni látszik. Folyamatos elektroszmogban fogunk élni gremlin / Getty Images Hungary #5 Mit tehetsz az elektromágneses sugárzás ellen? Már ma is sok mindent megtehetsz azért, hogy kevesebb sugárzás érjen: érdemes például lefekvés előtt minden kütyüt áramtalanítani, a mobilodat repülő üzemmódba kapcsolni. A legtöbb elektromos berendezés közvetlen közelében tapasztalható sugárzás. Igyekezz úgy alakítani a tárgyi környezetedet, hogy egy méternél távolabb legyél a működő hűtőszekrényről, mikrohullámú sütőtől stb…! Mérsékeld az elektromos berendezések használatát, különösen a vezeték nélküli kütyükét. A mobiltelefonodhoz pedig érdemes fülhallgatót vagy kihangosítót használni, hogy a készülék távolabb legyen a fejedtől. Ha bevezetik az 5G-t, az elektroszmog fokozódása miatt érdemes lesz kísérletezni a sugárzást árnyékoló ruhák és ágynemű beszerzésével, valamint olyan falfestéket használni, ami tompítja a sugárzást. Ebben az esetben lényeges a mobilokat kinn hagyni, mert a rádiós eszköz rendszerint automatikusan erősebb adásúra állítja magát, ha gyengül a vétel, ami a kívánt hatás ellenében hathat.

védekezés az 5g sugárzás ellen degeneres

Másodpercek alatt lehet majd letölteni egész estés filmeket az 5. generációs (röviden 5G) mobilszolgáltatások bevezetésével. Az okosautók és távműtétek működését is lehetővé tevő hálózatot 2025-ig tervezi kiépíteni az Európai Bizottság. Örömre azonban semmi okunk: nagynevű tudósok szerint olyan elektroszmogban fogunk élni ezután, ami megbetegítheti a testünket és a lelkünket. Ki véd meg minket az üzleti érdekekkel szemben? Az 5G bevezetését a világtörténelem legostobább ötletének nevezte dr. Martin L. Pall biokémikus, a Washington Állami Egyetem professzor emeritusa nemrég publikált könyvében, amelyben a technológia káros hatásaira hívta fel a figyelmet. A vezeték nélküli sugárzás egészségügyi kockázatai évek óta ismertek a tudósok körében, mára számos kutatás bizonyítja ezek létezését. Az Európai Bizottság mégis több tízmillió új antenna érdemi biztonsági tesztelés nélküli létrehozását tervezi, hogy 2025-ig teljes 5G - lefedettséget érjen el a kontinensen. Ha ez bekövetkezik, nem lesz menekvés az ártalmas következmények elől.

  1. Budapest vigadó tér hajóállomás 7 kikötő
  2. 7 hetes terhes vagyok és vérzek